• Sinds 1949 actief in Nederland!

Wat wij doen

Kinderclubs

Wij geloven dat de beste methode om kinderen te bereiken is, door christenen die in dezelfde omgeving wonen in te schakelen. De clubleider leert een kind beter kennen, en het kind ziet een christenleven in de dagelijkse praktijk.

Lees meer over kinderclubs

Materialen

Het IKEG heeft flanelfiguren en platenboeken van verschillende Bijbellesseries, waarmee u uw Bijbelles kunt illustreren. De flanelfiguren kunt u in insteekhoezen in een map bewaren en bij het betreffende lesboek houden. U hoeft dus niet hetzelfde figuur de ene keer als Petrus en de volgende keer als Daniël te gebruiken. Bij iedere lesserie zijn er handleidingen om u te helpen bij het voorbereiden van de Bijbellessen. Het IKEG heeft een 5 jaar cyclus waar men door de hoofdmomenten van de Bijbel kan werken in 5 jaar.

Lees meer over onze materialen

Trainingen

Het IKEG geeft trainingen in heel Nederland. Deze zijn bedoeld als hulp bij kinderwerk op een Bijbels verantwoorde manier. Iedere cursus heeft een theoretisch- en praktisch aspect; het laatste is direct in de praktijk toe te passen. Het is gebleken dat ook de meer ervaren kinderwerkers veel van de IKEG cursussen opgestoken hebben. Voor degenen die een intensieve cursus kinderwerk willen volgen, hebben we een 11 weken durende leiderschapstraining in Sibiu, Roemenië. Dit is een training voor leiders van kinderwerkers.

Lees meer over onze trainingen