• Sinds 1949 actief in Nederland!

 • Nieuwe boekjes voor kinderen
  31-07-2019

  Vers binnen van de drukker: drie nieuwe boekjes voor kinderen. Kijk in de webshop https://www.ikeg.nl/webshop/boeken-voor-kinderen voor gedetailleerde informatie en de mogelijkheid tot bestellen.

  Een bijzondere belofte
  Een samenleesboekje voor beginnende lezersDit boekje vertelt het verhaal van Noach en de beloofde Redder, Gods Zoon, die voor onze zonden is gestorven. Dit boekje is bedoeld voor jonge kinderen. In de eerste plaatst om voor te lezen, maar door de combinatie van plaatjes, eenvoudige woorden en korte zinnen kan het door iets oudere kinderen zelf gelezen worden. Ontdek samen wat het verhaal uit de Bijbel ons te zeggen heeft.
  Boekje (A5 formaat) met kleur, 32 bladzijden voor € 1,95


  Een beter leven
  Een gratis tweetalig boekje verkrijgbaar in Nederlands/Arabisch en Engels/Arabisch
  U mag via de webshop maximaal 10 stuks tegelijk bestellen; voor grotere aantallen – neem dan via e-mail contact met ons op (info@ikeg.nl)


  De avonturen van professor Zabulon
  Een leuk boekje over professor Zabulon, Robi (de laatste uitvinding van de professor), Fifi (een nieuwsgierig meisje) en meneer Dico (een allesweter). Door middel van een fout, leren de kinderen hoe God alles weer nieuw kan maken doordat Hij Zijn Zoon naar de aarde heeft gestuurd.
  Een boekje in A6 formaat; 16 pagina's in kleur.